31 Temmuz 2011

Fikir Taneciklerim #5

- Estetik yalanlar:

Abi spora başladım, dövme yaptıracam da önce vücut yapıyım dedim.

Ya olmuşsun 200 kilo, adımını atınca küçük çaplı deprem yaşıyoruz resmen. Ondan sonra sen gel dövme için vücut yap.

Nefes almakta zorluk çekiyordum. Burnumdaki eti aldırırken burnumu da yaptırıyım dedim. Nasıl olmuş?

Zaten önceden hokka gibi burnun vardı, ben bir fark göremedim. Aynı güzellikte duruyor bence. Ayırt etmekte zorluk çekiyorum resmen, hı hı.





- Türkiye genelinde insanlar dili dışarıda yürümeye başladı artık. Bütün sosyal ağ ortamlarında "çok sıcak" gibi yazılar türedi, sanki biz bunun farkında değilmişiz gibi. Akşam olmadan dışarı çıkmıyorum ben de söylenilenlere uyarak. O kadar yazmış kız telefonundan girip, ama ona karşı geldim bir seferinde. Öğlen sıcağında attım kendimi dışarı. Çıkmadan önce isterseniz 2 lt su için, 15 dakikada falan ter olarak atıyorsunuz zaten. Neyse, haliyle bünye su istedi, ben ise su beğenemedim. Takıntım var, mesela hayatta Sağlık suyu içmem. Berbat bir tadı var. Bana Erikli olacak, en dadlısı o. Büfe büfe gezdim resmen Erikli bulabilmek için. Zaten yaklaşırken büfeye bakarım hangi suyu satıyorlar diye. Erikliyse dalarım direk. Ha dışardan belli olmuyor mu? Girin büfeye, başka su çıkarsa "ya bu soğuk değilmiş" diyip çıkabilirsiniz.

- Amma apaçi var bu memlekette. Otobüse, dolmuşa binince kesin birinin telefonundan apaçi müziği fırlıyor. O nasıl bir ritimdir ki 9 8lik toplum içine çıkamaz oldu. Müziği duyunca dayanamıyor insan, dıp ta dıp ta diye oynayası geliyor. Ne ara bu kadar ünlü oldu, benimsendi hatırlamıyorum. Youtube'da bi tane video var, bi eleman apaçi dansı yapıyor. Meşrutiyetteki üst geçitte çekmişler. Ondan daha iyi oynayanını görmedim valla. İkinci olarak da havuç güzel oynuyor. Bu dans aslında dans edemeyenler için çok ideal. İki figür öğren, aynı şeyleri yap dur. Aman be ne apaçiymiş!

- Hep rüya gören, ama ne anlama geldiğini merak etmeyen bir insanım. Geçen gece iki rüya gördüm, gayet de net hatırlıyorum, açıp da bakmıyorum anlamı nedir diye. Bazı insanlar çok önem verir rüyalara. Bir de bu konuda iki tip insan oluyor. İlki rüyası olduğu gibi çıkan insan. Mesela rüyasında ölüm görür üç buçuk atarak dolaşır bütün gün. İkincisi de rüyasının tersi çıkan insan. Bu insan da pis şeyler, ölüm falan görünce hayattan keyif almaya başlar. Hay ben sizin tersinizi düzünüzü be! Bilinç üretiyor, sen de kafana göre yorumluyorsun gördüklerini. Fare görmenin neyi güzel mesela? Kilo kilo bok gör, para çıkacakmış. Yalnız bir yerden küçük de olsa para çıkar ya, rüyanın üzerinden aylar geçmiş de olsa o rüyaya yorulur ya bu durum, işte o anda bitkisel hayata geçiyorum.

- Sosyal ağda başarının sırrı gizliliktir.

-Aşağıda gördüğünüz benim dipnotta yayınlanan şarkı listem. İlk göz ağrım olduğu için paylaşıyorum. Şarkı listesine buradan ulaşabilirsiniz


2 yorum:

Aylak Kadın dedi ki...

Hahahaha :D :D Sebep ne olursa olsun erkeklerin spor yapması güzel şey. Onlara engel olup morallerini bozma sakıın!!
Anadolu'da burunlar genelde çirkin. Ee hep onla yaşıyacak değiller ya bırak düzeltsinler nolcak. Hiç farketmemişsin gibi her zaman öyleymiş gibi varsay. Karşındakini güzel görmekten daha iyi ne olabilir? Sağlık diye bir su da hiç duymadım bu arada :/

Uyumayan Ses dedi ki...

ben de spor yapıyorum ya niye engel olıyım haha :) bunlar sadece benim gördüğüm estetik yalanlar, o yüzden yazdım. ayrıca seni aşırı derecede kıskandım şuan ne güzel hiç içmemişsin o dandirik sudan. valla çok kıskandım..